Skip to content
Projectmatige isolatie en verduurzaming

Zakelijke isolatie

Isolatie werkzaamheden voor zakelijke projecten. Waaronder woningcorporaties, VVE’s en aannemers.

Adviesgesprek aanvragen

Gecertificeerd isolatiebedrijf voor zakelijke isolatie- en verduurzamingsprojecten

Renovatie Totaal is úw partner voor het effectief isoleren en verduurzamen van zakelijk vastgoed. Wij combineren onze expertise en jarenlange ervaring in het isoleren van gebouwen met een gerichte werkwijze die past bij uw bedrijf of organisatie. Wij zorgen voor een naadloze en efficiënte uitvoering bij ieder project. Van VVE en MKB tot grootschalige renovatieprojecten.

Energierekening daalt | Woningwaarde stijgt | Wooncomfort verbetert

Meer weten?

Ga in gesprek met één van onze specialisten.

of stuur een bericht

Onze specialisaties

Kruipruimte isolatie diamantboor

Kruipruimte isolatie

Wij zijn gespecialiseerd in kruipruimte isolatie. Per situatie bekijken we of vloerisolatie of bodemisolatie de beste oplossing is. Deze isolatievorm kan er voor zorgen dat de temperatuur tot wel 5 graden stijgt.
Lees verder
Spouwmuur isolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de meest rendabele en duurzame manieren van isolatie. Wist u dat ongeveer 20-25% van de warmte gaat verloren wanneer er niet geïsoleerd is?
Lees verder
Dakisolatie totaal

Dakisolatie

Dakisolatie is erg belangrijk, warmte stijgt namelijk op en daarom kan er veel warmte verloren gaan. Houd de warmte binnen en kies voor dakisolatie.
Lees verder

Maatschappelijk vastgoed: voor elke sector een oplossing

Wij bieden projectmatige verduurzaming voor diverse sectoren zoals VvE’s, woningcorporaties, aannemers en maatschappelijk vastgoed. Wij zorgen voor een aanpak die perfect aansluit bij alle wensen en eisen.

Zo zorgen we voor minimale overlast en stemmen onze werkzaamheden af op de behoeften van de gebruikers, zoals uitvoeren tijdens vakantieperiodes bij onderwijsinstellingen.

Zakelijk isoleren: verhoog comfort en bespaar energie

Een geïsoleerd bedrijfspand biedt een comfortabele werkomgeving en helpt energiekosten te verlagen, wat de waarde van uw pand verhoogt. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en comfort op elk moment.

Certificering en expertise

Als erkend isolatiebedrijf staan we garant voor de beste isolatietechnieken en voldoen we aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze kracht ligt in onze persoonlijke service en flexibiliteit, met een focus op kwaliteit en comfort.

Werkwijze

1. Adviesgesprek met een expert

2. Inspectie, calculatie en offerte op maat

3. Uitvoering volgens afspraak

4. Service en evaluatie

Onze standaard

Op Maat Gemaakt Advies

Wij beginnen elk project met een uitgebreid overleg om uw specifieke zodat wij alles nauwkeurig in kaart kunnen brengen. Ons team biedt deskundig advies en ontwikkelt een isolatieplan dat perfect aansluit bij uw situatie.

Doordachte Uitvoering en Communicatie

Bij ons kunt u altijd snelheid, flexibiliteit en de hoogste kwaliteitstandaard verwachten. Dit geldt voor zowel kleinere panden als grote complexen zoals appartementengebouwen. Zijn er bewoners of gebruikers aanwezig? Dan betrekken wij deze actief en zorgen voor transparante communicatie tijdens het gehele traject.

Garantie op Kwaliteit

Na voltooiing van het project heeft u zorgeloos profijt van een duurzaam verbeterd pand met lagere operationele kosten en verbeterde leef- en werkomstandigheden. Met onze uitgebreide garantie verzekeren we u van langdurige tevredenheid en service.

Isolatiebedrijf Renovatie Totaal bus

Wij zijn klantgericht, persoonlijk en denken graag met u mee. Daarnaast waarborgen wij hoge kwaliteit en gebruiken daarom enkel de beste isolatiematerialen.

Subsidie mogelijkheden zakelijk isoleren (DUMAVA, SVVE, SVOH)

Renovatie Totaal is er voor de zakelijke markt. Wij hebben vele maatschappelijke projecten ondersteund met verduurzaming door isolatie. Er zijn meerdere subsidies beschikbaar die vallen in verschillende categorieën. Wij adviseren en ondersteunen gedurende het hele traject, dus ook bij de subsidieaanvraag. Hieronder vind uw verschillende subsidieregelingen die mogelijk voor uw van toepassing zijn:

RenovatieTotaal 06033

DUMAVA subsidie

De subsidie Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed is er om eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed te helpen met de financiering van verduurzamingsprojecten. Deze financiële steun is bedoeld voor gebouwen zoals scholen, gebouwen van de overheid, zorginstellingen of rijksmonumenten.

RenovatieTotaal 06008

SVVE Subsidie

De SVVE subsidie is beschikbaar voor (gemengde) Vereniging van Eigenaars (VvE), woonverenigingen en wooncoöperaties. Voor deze SVVE subsidie komen verschillende verduurzamingsmaatregelen in aanmerking zoals de aanschaf van een warmtepomp.

Kruipruimte isolatie diamantboor

SVOH subsidie

Bent u verhuurder van één of meer bestaande huurwoningen en/of monumentale huurwoningen? Dan komt u in aanmerking voor de SVOH subsidie. Hieronder vallen verschillende maatregelen rondom het verduurzamen van huurwoningen.

Deze tevreden klanten gingen u al voor

Over Renovatie Totaal

Renovatie Totaal is gespecialiseerd in het, met plezier, verduurzamen van jouw woning. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek komt er een gecertificeerd isolatie specialist bij je langs om de woning te inspecteren en zo de juiste keuze te maken waar de woningisolatie in jouw woning het beste tot zijn recht komt.

Dakisolatie | Vloerisolatie | Bodemisolatie | Spouwmuurisolatie

Meer weten?

Ga in gesprek met één van onze specialisten.

of stuur een bericht

Back To Top