Skip to content

Subsidie

Isolatiesubsidie: zowel particulier als zakelijk

Voor isolatiewerkzaamheden zijn er isolatiesubsidies door de overheid beschikbaar gesteld. Zowel particulieren als de zakelijke vastgoedeigenaren komen hiervoor in aanmerking. Via deze subsidies kan je een aanzienlijk deel van jouw investering terug krijgen.

Bij Renovatie Totaal zitten wij klaar om jou een handje te helpen bij het regelen van deze subsidies. Lees rustiger verder om te zien voor welke subsidies jij in aanmerking komt. Of neem direct contact op met onze klantenservice voor gratis advies. Duurzame isolatie en een lagere energierekening? Daar gaan we voor!

Meer weten?

Ga in gesprek met één van onze specialisten.

of stuur een bericht

Gecertificeerd isolatiebedrijf

Particuliere subsidiemogelijkheden (ISDE)

Ga jij jouw huis isoleren? Grote kans dat je dan in aanmerking komt voor de ISDE subsidie. ISDE staat voor Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing. Via deze maatregel kan je tot liefst 30% terugkrijgen!

Bij Renovatie Totaal helpen we je niet alleen met de isolatiewerkzaamheden, maar staan we ook voor je klaar om jou te assisteren bij het aanvragen van deze subsidie. Benieuwd naar meer informatie over de ISDE subsidie? Klik dan even verder of doe direct de subsidie check.

Direct hulp nodig bij het aanvragen van jouw subsidie? Doe de subsidie check!

Subsidie mogelijkheden zakelijk isoleren (DUMAVA, SVVE, SVOH)

Renovatie Totaal is er ook voor de zakelijke markt. Wij hebben vele zakelijke projecten ondersteund met verduurzaming door isolatie. Er zijn meerdere subsidies beschikbaar die vallen in verschillende categorieën. Hieronder vind je verschillende subsidieregelingen die mogelijk voor jou van toepassing zijn:

RenovatieTotaal 06033

DUMAVA subsidie

De subsidie Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed is er om eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed te helpen met de financiering van verduurzamingsprojecten. Deze financiële steun is bedoeld voor gebouwen zoals scholen, gebouwen van de overheid, zorginstellingen of rijksmonumenten.

RenovatieTotaal 06008

SVVE Subsidie

De SVVE subsidie is beschikbaar voor (gemengde) Vereniging van Eigenaars (VvE), woonverenigingen en wooncoöperaties. Voor deze SVVE subsidie komen verschillende verduurzamingsmaatregelen in aanmerking zoals de aanschaf van een warmtepomp.

Kruipruimte isolatie diamantboor

SVOH subsidie

Ben jij verhuurder van één of meer bestaande huurwoningen en/of monumentale huurwoningen? Dan kom je in aanmerking voor de SVOH subsidie. Hieronder vallen verschillende maatregelen rondom het verduurzamen van huurwoningen.

Advies nodig?

Onze specialisten weten alles over subsidies.

of stuur een bericht

Hulp of advies nodig?

Wil jij subsidie aanvragen (zowel zakelijk als particulier) maar ben jij niet zeker waar jij voor in aanmerking komt? Neem dan gerust contact met ons op. Samen lopen we er doorheen. Ook helpen we je graag bij het aanvragen van de subsidie.

Samen zorgen we er voor dat jouw project op een duurzame en efficiënte wijze wordt afgerond. Zonder dat je bang hoeft te zijn om subsidiëring mis te lopen. Renovatie Totaal is er voor jou en jouw bedrijf.

Deze tevreden klanten gingen je al voor

Over Renovatie Totaal

Renovatie Totaal is gespecialiseerd in het, met plezier, verduurzamen van jouw woning. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek komt er een gecertificeerd isolatie specialist bij je langs om de woning te inspecteren en zo de juiste keuze te maken waar de woningisolatie in jouw woning het beste tot zijn recht komt.

Dakisolatie | Vloerisolatie | Bodemisolatie | Spouwmuurisolatie

Meer weten?

Ga in gesprek met één van onze specialisten.

of stuur een bericht

Back To Top