Skip to content

Over ons

Duurzame investering

Renovatie Totaal is gespecialiseerd in het, met plezier, verduurzamen van uw woning. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek komt er een gecertificeerd isolatie specialist bij je langs om de woning te inspecteren en zo de juiste keuze te maken waar de woningisolatie in jouw woning het beste tot zijn recht komt.

“Wij zijn klantgericht, persoonlijk en denken graag met je mee. Daarnaast waarborgen wij hoge kwaliteit en gebruiken daarom enkel de beste isolatiematerialen.”

Meer weten?

Ga in gesprek met één van onze specialisten.

of stuur een bericht

Ik werk met veel plezier bij Renovatie Totaal. Het is leuk en leerzaam om met een bedrijf mee te groeien. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast werk ik met leuke collega’s waardoor er een fijne werksfeer heerst!

Rogier
Rogier

Het mooiste van het werk bij Renovatie Totaal is het contact met de mensen. Bij de klanten voer ik de werkzaamheden uit, zo help ik ze een stukje op weg naar een duurzamere woning. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt mijn werk leuk en uitdagend.

Reinout
Reinout

Renovatie Totaal is een leuk en dynamisch bedrijf om onderdeel van uit te maken. Binnen Renovatie Totaal ben ik verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de klantenservice en de planning. Het geeft mij energie om met mensen in gesprek te gaan en hen verder te helpen in hun proces van verduurzaming.

Amy
Amy

Met veel plezier werk ik voor Renovatie Totaal. Elke dag is anders en dat maakt het werk uitdagend. Het team is dynamisch en gemotiveerd. We weten van aanpakken en dat zorgt voor een goede werksfeer.

Shendrick
Shendrick

Deze tevreden klanten gingen je al voor

Onze specialisaties

RenovatieTotaal 06008

Dakisolatie

Dakisolatie is erg belangrijk, warmte stijgt namelijk op en daarom kan er veel warmte verloren gaan. Houd de warmte binnen en kies voor dakisolatie.

Woningisolatie door Renovatie Totaal

Bodemisolatie

Voel je ook de grond onder je vandaan zakken wanneer je de energierekening krijgt? Met de bodemisolatie kunt je besparen en heb je ook geen koude voeten meer!

Renovatie Totaal PIF 5

Vloerisolatie

We komen graag bij je over de vloer om te beoordelen of vloerisolatie jou kunt helpen in de verduurzaming van je huis. Vloerisolatie zorgt voor een behaaglijkere vloer temperatuur, na isolatie kan deze met wel 4 tot 5 graden stijgen.

RenovatieTotaal 06033

Spouwmuurisolatie

Je kunt ervan uitgaan dat ongeveer 20-25% van de warmte verloren gaat wanneer er niet geïsoleerd is. Om deze reden is spouwmuurisolatie een van de meest rendabele en duurzame manieren van isolatie!

Burenkorting

Wat is er nou mooier dan samen de wereld een stukje duurzamer te maken en ook nog eens samen besparen. Hierom hebben wij de burenkorting in het leven geroepen. Je vraagt samen met jouw buren een offerte aan en kunt hierdoor tot wel 15% korting ontvangen op de factuur!

Over Renovatie Totaal

Renovatie Totaal is het #1 isolatiebedrijf in Utrecht. Vanwege onze centrale ligging zijn wij in heel Nederland beschikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in het, met plezier, verduurzamen van jouw woning. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek komt er een gecertificeerd isolatie specialist bij je langs om de woning te inspecteren en zo de juiste keuze te maken waar de woningisolatie in jouw woning het beste tot zijn recht komt.

Dakisolatie | Vloerisolatie | Bodemisolatie | Spouwmuurisolatie

Meer weten?

Ga in gesprek met één van onze specialisten.

of stuur een bericht

Back To Top